Wonder Cells

Wonder CellsΑπαντήστε τίμια. Γνωρίζετε κάποιον που να θέλει να μεγαλώσει; Ας εξαιρέσουμε τις ανόητες επιθυμίες των παιδιών κάποιες στιγμές της ζωής τους. Κυρίως οι περισσότεροι επιθυμούν να γίνουν πιο νέοι, καθώς το αίσθημα ζωντάνιας και ενέργειας σχετίζονται με τη νεότητα. Η ομορφιά αντιπροσωπεύεται από το λεπτό και εύκαμπτο κορμί, τα πυκνά μαλλιά και το όμορφο δέρμα. Εάν επιθυμείτε να επιβραδύνετε την διαδικασία της γήρανσης του δέρματός σας, που εκδηλώνεται εκτός των άλλων και με τον σχηματισμό ρυτίδων, υπάρχει ένα ειδικό καλλυντικό προϊόν προσώπου που ονομάζεται Wonder Cells.

 

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Το δέρμα και οι σημαντικές του λειτουργίες

Το δέρμα είναι ένα μεγάλο όργανο που καλύπτει την επιφάνεια του ανθρωπίνου σώματος και το οποίο λειτουργεί ως φράγμα ανάμεσα στο σώμα και στο περιβάλλον. Αποτελείται από τρεις στρώματα: επιδερμίδα, δερμίδα και βαθύτερο υποδόριο ιστό. Το κάθε στρώμα σχηματίζεται από διάφορα άλλα στρώματα. Το δέρμα μας έχει πολλές αναντικατάστατες λειτουργίες, για παράδειγμα:

  • Προστασία κατά επικίνδυνων βακτηρίων και ιών, κατά της απώλειας νερού και της υπεριώδους ακτινοβολίας,
  • Προστασία κατά των βλαπτικών χημικών ουσιών,
  • Προστασία κατά της μηχανικής ζημιάς, πίεσης, χτυπημάτων και εκδορών,
  • Ρύθμιση της θερμοκρασίας ή προστασία κατά των πολύ χαμηλών ή πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Το ανθρώπινο δέρμα λειτουργεί επίσης και ως δέκτης ερεθισμάτων. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο υποδοχείς υπάρχουν στο δέρμα. Με την έκκριση σμήγματος και ιδρώτα, απομακρύνονται οι περιττές ουσίες που υπάρχουν στο σώμα, ενώ τα λιποκύτταρα του δέρματος λειτουργούν παράλληλα και ως σημαντικό απόθεμα ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Το δέρμα είναι επίσης υπεύθυνο για τον μεταβολισμό και για ένα μεγάλο κομμάτι της μη λεκτικής επικοινωνίας, η οποία πραγματοποιείται και με τη βοήθεια του δέρματος.

Πέρα από όσες λειτουργίες αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει άλλη μία με σπουδαία σημασία για τους περισσότερους από εμάς – την αισθητική. Ποιος άλλωστε δεν επιθυμεί νεανικό, ελαστικό και υγειές δέρμα με την πρώτη ματιά; Αυτό σημαίνει δέρμα που δεν είναι κοκκινωπό, που διαθέτει ομοιόμορφο χρωματισμό και το οποίο ανταποκρίνεται σωστά στις αλλαγές θερμοκρασίας και πίεσης ή να το πούμε καλύτερα, να έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει γρήγορα. Αντίθετα, το δέρμα που έχει υποστεί ζημιές είναι ξηρό, σκληρό και επιρρεπές σε λοιμώξεις του περιβάλλοντος. Αυτού του είδους η ζημιά ωστόσο, δεν είναι πάντα μοιραία, καθώς το δέρμα έχει την ικανότητα να αναγεννάται. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή της αποθεραπείας επιβραδύνεται καθώς μεγαλώνουμε.  Η παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα, που πραγματοποιείται ακριβώς κάτω από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, σταδιακά μειώνεται. Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη σωστή ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος, εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα είναι σφριγηλό και βοηθώντας κατά της κυτταρίτιδας.

Με τον χρόνο, τα κύτταρα του δέρματος αρχίζουν να αλλάζουν σχήμα, ξηραίνονται και πεθαίνουν. Το αρχικό τους στρώμα γίνεται πιο λεπτό, που εξωτερικά γίνεται εμφανές με την εμφάνιση ρυτίδων.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει κανείς το τονωτικό προσώπου Wonder Cells.

Wonder Cells – η λύση που αποτρέπει αποτελεσματικά την γήρανση του δέρματος

Πέρα από την φυσική διαδικασία της γήρανσης, κάνουμε και οι ίδιοι ζημιά στο δέρμα μας. Παρότι η επίδραση γενετικών παραγόντων, καθώς και του περιβάλλοντος είναι σημαντική, η κακή διατροφή επηρεάζει και αυτή το λιπαρό δέρμα και προκαλεί διάφορες δερματικές διαταραχές.

Πώς μπορεί κανείς να φροντίσει καλύτερα το δέρμα του; Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξουμε μια ισορροπημένη διατροφή με πλήθος βιταμινών, ιδιαίτερα βιταμίνες A, C, E και B, από τις οποίες η πιο σημαντική είναι η βιοτίνη, γνωστή και ως B7. Το δέρμα σας επίσης βοηθά ιδιαίτερα ο επαρκής ύπνος και η ελαχιστοποίηση του άγχους. Ειδικοί προτείνουν να περιορίσουμε την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά ένα περιστασιακό ποτήρι κρασί δεν κάνει κακό σε κανέναν. Προτείνεται παράλληλα να αποφεύγεται το κάπνισμα και η υπερβολική ηλιοθεραπεία με τεχνητό μαύρισμα ή απευθείας στον ήλιο. Φροντίστε επίσης να συμπεριλάβετε αρκετό περπάτημα στο ημερήσιο πρόγραμμά σας.

Εξίσου σημαντική είναι επίσης η σωστή φροντίδα του δέρματος. Οι κυρίες δεν θα πρέπει να ξεχνούν τον άγραφο κανόνα της αφαίρεσης του μακιγιάζ καθημερινά. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να φροντίζουν το δέρμα τους και οι άνδρες.

Οι δερματολόγοι επιβεβαιώνουν πως είναι σημαντικό να παρέχουμε στο δέρμα μας ουσίες που να περιέχουν βιταμίνες, ενυδάτωση, να δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και που να είναι κατάλληλες για τον κάθε τύπο δέρματος. Υπό αυτή την έννοια, η αντιρυτιδική κρέμα Wonder Cells παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Wonder Cells – σημασία στην εμφάνιση δεν έχουν μόνο τα ρούχα

Η κρέμα Wonder Cells αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική μη επεμβατική μέθοδο αναζωογόνησης του δέρματος. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά την αναγέννηση του δέρματος και να εξαλείφει τα σημάδια της γήρανσης. Παρέχει στο δέρμα ενεργές ουσίες υπό τη μορφή βιταμινών, καθώς επίσης και μέγιστη ενυδάτωση.

Σύνθεση της κρέμας

Τα βασικά συστατικά είναι:

Έλαιο αβοκάντο

Το έλαιο αβοκάντο περιέχει βιταμίνες A, D και E, καθώς επίσης βήτα καροτίνη, πρωτεΐνες, λεκιθίνη και λιπαρά οξέα. Είναι κατάλληλο τόσο για το ξηρό, όσο και για το λιπαρό δέρμα και μπορεί να περιορίσει σημαντικά τις ρυτίδες, ενώ έχει παράλληλα θετική επίδραση στο τραυματισμένο δέρμα και στην αντιμετώπιση διάφορων δερματικών προβλημάτων. Η κρέμα έχει την ίδια σύσταση με το σμήγμα, το οποίο παράγεται φυσικά από το ίδιο το δέρμα.

Υαλουρονικό οξύ

Εξίσου σημαντικό για το δέρμα είναι και το δεύτερο συστατικό του επαναστατικού προϊόντος  Wonder Cells, του υαλουρονικού οξέος. Η ουσία αυτή υπάρχει διαθέσιμη στο σώμα μας, στο δέρμα, στα οστά, στους χόνδρους και στις αρθρώσεις. Τα μόριά της μπορούν να συγκρατούν το νερό, γι’ αυτό ακριβώς έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει το δέρμα και να βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Η Wonder Cells παρέχει επαρκή φροντίδα με βάση την προσεχτικά ισορροπημένη της σύνθεση εκχυλισμάτων φυτών και άλλων φυσικών ουσιών. Αυτά τα συστατικά διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενεργοποιώντας τη φυσική ικανότητά του αποκατάστασης. Παράλληλα, η Wonder Cells μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την πρόληψη ης πρώιμης γήρανσης.

Wonder Cells – για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας

Απλά προσθέστε το προϊόν στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Δεν είναι απαραίτητο να πετάξετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, ούτε χρειάζεται να αλλάξετε τις συνήθειες σας. Η κρέμα απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, γι’ αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε, πως μπορείτε να έχετε την επιθυμητή επιτυχία χωρίς οποιονδήποτε περιορισμό.

Εφαρμογή της κρέμας

Όπως συμβαίνει αντίστοιχα με οποιοδήποτε άλλο προϊόν φροντίδας του δέρματος, θα πρέπει να προσέξετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα σε σταθερή βάση. Το δέρμα σας θα γίνει νέο και πάλι, ελαστικό και φρέσκο. Κάθε εφαρμογή της Wonder Cells με την ευχάριστη οσμή που αυτή διαθέτει, αποτελεί μια μικρή, προσωπική τελετουργία, χωρίς την οποία πλέον δεν θα μπορείτε καν να φανταστείτε την ημέρα σας.

Η υφή της τονωτικής κρέμας είναι πολύ ευχάριστη, δεν είναι λιπαρή, ούτε κολλώδης. Κυριολεκτικά μετά την χρήση της μπορείτε να βγείτε έξω, για κάποια ραντεβού ή κοινωνική εκδήλωση ή να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ. Η Wonder Cells, αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με ευχάριστο άρωμα και δεν ερεθίζει, ούτε προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Δεν διαθέτει αλκοόλ, γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Πως να παραγγείλετε, η τιμή του προϊόντος

Το αυθεντικό προϊόν με την εγγυημένη σύσταση μπορεί να το προμηθευτεί κανείς αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα. Η παραγγελία είναι απλό ζήτημα λίγων λεπτών και η παράδοση της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες μέρες, από την εταιρία κούριερ που πραγματοποιεί τις παραδόσεις. Στην επίσημη ιστοσελίδα περιλαμβάνεται ακόμη και η τρέχουσα τιμή…

Αξιολογήσεις και εμπειρίες χρηστών

Οι αξιολογήσεις και οι πραγματικές εμπειρίες όσων έχουν δοκιμάσει το προϊόν, μπορεί να σας πείσει για το πόσο αποδοτική είναι η Wonder Cells. Αυτό το αποτελεσματικό προϊόν όχι μόνο προτείνεται από πολλούς δερματολόγους, αλλά οι καλύτερες συστάσεις γι’ αυτό προέρχονται από πραγματικούς καταναλωτές που βίωσαν οι ίδιοι σημαντική βελτίωση μέσα σε λίγες μόνο ημέρες χρήσης. Σύντομα κι εσείς μπορεί να είστε ένας ή μία από αυτούς!

Αξιολογήσεις

Wonder Cells
4.9 Σύνολο
Υπέρ
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος
  • είναι ιδιαίτερα ανεκτή, δεν φράσει τους πόρους, δεν προκαλεί ερεθισμό
Κατά
  • πρόκειται για ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό προϊόν με ελαφρά υψηλότερη τιμή
  • μπορεί να αγοράσει κανείς το προϊόν αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους προμηθευτές μέσω Διαδικτύου
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.