Valgomed

Μήπως υποφέρετε συχνά από κάλους στα πόδια που οφείλονται στα χειμερινά υποδήματα κατά κύριο λόγο; Το πρόβλημα αυτό είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό, σωματικά και πνευματικά. Ο κόσμος ντρέπεται που τα πόδια του δεν δείχνουν όμορφα. Επιπλέον, πολλές φορές ακόμη και τα καλύτερα παπούτσια δεν είναι δυνατό να λύσουν το πρόβλημα. Ποια είναι η θεραπεία; Συνήθως είναι απαραίτητο να αφήνουμε ένα διάστημα ανάμεσα στο μεγάλο και στο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού. Ειδικοί επιδιορθωτές παπουτσιών έχουν σχεδιαστεί για τον λόγο αυτόν. Υπάρχουν πολλά είδη επιδιορθωτών από διαφορετικούς κατασκευαστές στην αγορά. Εστιάσαμε την προσοχή μας στη μάρκα Valgomed που μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Είναι πραγματικά τόσο αποτελεσματικό το προϊόν όσο αναφέρει ο κατασκευαστής του ή μήπως πρόκειται για κάποια απάτη;

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Τί ακριβώς είναι το Valogmed;

Με μια πρώτη ματιά, το Valgomed δείχνει να είναι ένας κοινός επιδιορθωτής που τοποθετείται ανάμεσα στα δάχτυλα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα. Πρόκειται για έναν μοναδικό επιδιορθωτή από ευχάριστη υποαλλεργική σιλικόνη. Ο κατασκευαστής αναφέρει πως το προϊόν αποτελεί σημαντική βοήθεια στην περίπτωση των κάλων. Διαδόθηκε σταδιακά τόσο στις Η.ΠΑ., όσο και στην Ευρώπη. Το πακέτο περιέχει δύο επιδιορθωτές για το αριστερό και το δεξί πόδι.

Πώς λειτουργεί;

 • Αποτρέπει τον σχηματισμό κάλων και μωλώπων
 • Εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στο περπάτημα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε είδους υποδήματα οποιαδήποτε εποχή

Ειδικοί αναφέρουν όπως το Valgomed είναι αποτελεσματικό τόσο στην αρχή του προβλήματος όσο και σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Τι είναι στην πραγματικότητα οι κάλοι; Είναι εύκολα αναγνωρίσιμες αρθρώσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού που έχει παραμορφωθεί. Δεν λειτουργούν καλά και πραγματικά δημιουργείται πρόβλημα στο περπάτημα. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται πολύ συχνά στις γυναίκες που φορούν στενά παπούτσια και ψηλά τακούνια. Η μικρή προεξοχή που εμφανίζεται αρχικά μπορεί να μεγαλώσει πολύ και να γίνει επίπονη. Θα έχετε έτσι πρόβλημα όταν φοράτε υποδήματα και θα πονάτε πολύ όταν περπατάτε.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Valgomed;

 • Μπορεί να επαναφέρει την θέση του μεγάλου δαχτύλου και να εξαφανίσει τους κάλους
 • Ανακουφίζει από τον πόνο
 • Βοηθά κατά της πλατυποδίας
 • Περιορίζει το βάρος που πέφτει στο μπροστινό μέρος του ποδιού
 • Είναι άνετο, εύκολο στην εφαρμογή, ασφαλές και διακριτικό
 • Το πόδι σου θα είναι υγιές ξανά και το περπάτημα δεν θα είναι πλέον επίπονο
 • Εξασφαλίζει την σωστή θέση των δαχτύλων

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αναφέρουμε πως παρόμοιοι επιδιορθωτές παράγονται σε μεγάλες ποσότητες και μπορεί κανείς να τους βρει στα καταστήματα με ορθοπεδικά είδη και στα φαρμακεία. Ο κατασκευαστής αναφέρει πως το Valgomed είναι ένα μοναδικό προϊόν τα αποτελέσματα του οποίου δεν μπορεί να τα ανταγωνιστεί κάποιο άλλο προϊόν.

Ποιες άλλες μέθοδοι βοηθούν στην αντιμετώπιση των κάλων; Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη μασάζ και ασκήσεις έκτασης των ποδιών ή τοπικές κρέμες και αλοιφές. Ωστόσο, ο επιδιορθωτής είναι πολύ αποτελεσματικός και ιδιαίτερα πρακτικός σε μακροπρόθεσμη βάση.

Πώς τον χρησιμοποιείς;

Εφαρμόστε σφιχτά τον επιδιορθωτή στο μεγάλο δάχτυλό σας και πιέστε. Μπορεί να φορεθεί σε γυμνά πόδια ή με κάλτσες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους υποδημάτων, ενώ είναι διακριτικός και αναπαυτικός. Θα τον συνηθίσετε πολύ γρήγορα και δεν θα τον παρατηρείτε καν. Το Valgomed είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, μπορείτε να το βγάζετε μόνο πριν κοιμηθείτε.

Πώς το αγοράζετε;

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν απλά μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή (δεν είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμο σε φαρμακεία ή σε εξειδικευμένα καταστήματα). Απλά εισάγετε τα στοιχεία σας την διεύθυνση της παράδοσης και κάντε κλικ στο „παραγγελία“. Πληρώνετε για το προϊόν κατά την παράδοση.

Αξιολογήσεις χρηστών

Ανακαλύψαμε έναν αριθμό αξιολογήσεων για το συγκεκριμένο προϊόν. Υπάρχουν πολλοί έπαινοι στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες, αναφορικά με τα αποτελέσματα του Valgomed και όσο αφορά τους κάλους. Προσωπικά πιστεύουμε πως έχει αποτέλεσμα. Δοκιμάστε λοιπόν το προϊόν αυτό χωρίς αμφιβολίες.

Αξιολογήσεις

Valgomed
4.9 Σύνολο
Υπέρ
 • υποαλλεργικό προϊόν από ελαστικό υλικό
 • εύκολη και διακριτική εφαρμογή
 • αναπαυτικό και αποτελεσματικό
Κατά
 • μπορεί κανείς να το αγοράσει μόνο μέσω της σελίδας του κατασκευαστή
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.