SustaFix

SustaFixΞεκίνησε ξαφνικά. Περιστασιακά αντιμετωπίζετε πόνο στα γόνατα ή οξύ πόνο στον ώμο. Όταν πρόκειται για τον πόνο στη μέση, μπορείτε να ρίχνετε το φταίξιμο στο φθηνό στρώμα. Οι δύσκαμπτες αρθρώσεις οφείλονται σε υπερβολική κόπωση και σε μυϊκά προβλήματα που  γίνονται πιο έντονα καθώς πλησιάζει ο χειμώνας.

Πολλοί από εμάς ταλαιπωρούνται καθημερινά από πόνους που έχουν σχέση με την κίνηση. Επηρεάζουν ηλικιωμένους, σκληρά εργαζόμενους ή κορυφαίους αθλητές. Το προχωρημένο της ηλικίας ενδεχομένως είναι μία από τις αιτίες. Μεταξύ άλλων είναι και η έντονη σωματική εργασία, οι αρνητικές επιπτώσεις κάποιου ακατάλληλα επιλεγμένου αθλήματος, κάποιου παρατεταμένου τραυματισμού ή χρόνιας πάθησης. Ο γιατρός σας είπε να χάσετε τα έξτρα κιλά., σας συνταγογράφησε φυσιοθεραπείες, ηλεκτροθεραπείες, ενέσεις ή χάπια. Ωστόσο τίποτα δεν σας βοήθησε. Ή μήπως προσπαθείτε να αγνοήσετε τον πόνο, παρότι αυτός σας ακολουθεί στο κάθε σας βήμα; Δεν φαίνεται να υπάρχει λύση, έχετε κουραστεί και τα έχετε παρατήσει ήδη. Ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή!

Αρχίστε να χρησιμοποιείται την SustaFix, μια φυσική λύση η οποία επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα στις αρθρώσεις σας, σταθερότητα στα οστά σας και δύναμη και υγεία στους μύες σας.

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Μην υποτιμάτε την υγεία σας και αρχίστε να λαμβάνετε το  SustaFix το συντομότερο

Τί συμβαίνει όταν δεν αρχίσετε να ασχολείστε έγκαιρα με τις διαταραχές κίνησης στο σώμα σας; Η περιοχή που περιβάλλει την άρθρωση αλλά και το εσωτερικό τμήμα, ενδέχεται να εμφανίσουν κάποια φλεγμονή, η οποία συνοδεύεται από μεγάλο πόνο και περιορισμένη κινητικότητα στο συγκεκριμένο σημείο. Εάν δεν υπάρξει θεραπεία άμεσα, η άρθρωση μπορεί να γίνει εντελώς άκαμπτη. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορείτε να λυγίσετε τα χέρια ή τους αγκώνες σας ή να σηκώσετε τα πόδια σας στην προσπάθεια να ανεβείτε σκάλες. Όταν ο πόνος δεν αντιμετωπίζεται, μπορεί να εξελιχθεί σε παραμόρφωση του χόνδρου και στη συνέχεια σε μόνιμη αναπηρία. Αποφύγετε τις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις και σταματήστε να μιλάτε για το τι κάνετε για την υγεία σας. Αρχίστε τη δράση! Η κρέμα SustaFix παρέχει εγγυημένη ανακούφιση και πρώτες βοήθειες στις πονεμένες σας αρθρώσεις, στα οστά και στους μύες.

Γιατί είναι τόσο σπουδαία η SustaFix; Η σύνθεση της κρέμας

Η κρέμα SustaFix είναι πιστοποιημένη και διαθέτει άδεια πώλησης, ενώ έχει δημιουργηθεί και δοκιμαστεί από επιστήμονες σε κορυφαία ιατρικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο. Ένας μοναδικός συνδυασμός φυσικών ουσιών βρίσκεται πίσω από τα μακροπρόθεσμα αποδεδειγμένα αποτελέσματα και εγγυάται θετική δράση και ανακούφιση για το σώμα. Η SustaFix περιέχει βιταμίνες (π.χ. B1, B5, C και άλλες) που έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα στα φλεβικά τοιχώματα και οι οποίες αναγεννούν τους ιστούς. Επιπλέον, περιέχει ουσίες οι οποίες ανακουφίζουν από τον πόνο και βοηθούν τη διαστολή των αγγείων. Τα κύρια συστατικά της κρέμας είναι οι ακόλουθες μοναδικές ουσίες:

Εκχύλισμα πρόπολης

Η πρόπολη αποτελεί ένα ευέλικτο προϊόν της μέλισσας με ευχάριστο άρωμα, το οποίο περιέχει ένα πλούσιο μείγμα βιοενεργών ουσιών με βάση τη ρητίνη. Διαθέτει μια σειρά ευεργετικών αποτελεσμάτων. Όσον αφορά την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του συστήματος κίνησης του σώματος, θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμο για την ικανότητά του να περιορίσει το πρήξιμο και να περιορίσει τον πόνο. Επιπλέον, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και διαλύει τους θρόμβους στο αίμα. Διαθέτει θεραπευτική δράση στους ιστούς και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Χυμός κέδρου

Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτό το τεράστιο δέντρο, το οποίο ζει έως και 1000 χρόνια, είναι γνωστές εδώ και αιώνες για τη θεραπευτική τους δράση. Το έλαιο του κέδρου αποτελεί μια φυσική ουσία την οποία χρησιμοποιεί η παραδοσιακή ρωσική ιατρική. Οι χυμοί του κέδρου έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις φλεγμονές, βελτιώνουν και ενδυναμώνουν την κατάσταση των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων από αρθρίτιδες και αρθροπάθειες. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά το σώμα μας να απαλλαγεί από τους θρόμβους στο αίμα.

Δηλητήριο μέλισσας

Το κεντρί της μέλισσας είναι σίγουρα δυσάρεστο σε όλους μας, ωστόσο το δηλητήριο είναι πραγματικά θαυματουργό. Χρησιμοποιείται ως μία αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και των ρευματισμών. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρήξιμο και τις φλεγμονές και παράλληλα διώχνει τον πόνο. Ανακουφίζει από τους μυϊκούς σπασμούς και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και στους ιστούς.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι πολύ υγιεινό και διαθέτει αναρίθμητα πλεονεκτήματα. Περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνες A, E, D, K και αποτοξινώνει το σώμα. Απορροφάται εύκολα και προσφέρει άμεση ανακούφιση στους πρησμένους μύες, ανακουφίζει από τον πόνο και μας βοηθά να έχουμε καλή κυκλοφορία του αίματος.

Εκχύλισμα αγριοκάστανου

Το αγριοκάστανο (Aesculus hippocastanum) δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα διακοσμητικό φυτό και παιχνίδι των παιδιών για τη δημιουργία ζώων, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην παραδοσιακή ιατρική. Ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την ελαστικότητά τους και προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα. Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση των θρόμβων στο αίμα και των φλεγμονών.

Εκχύλισμα κηρόσκορου

Ο κηρόσκορος (Galleria mellonella Linaeu) είναι μια μικρή πεταλούδα, που αποτελεί ένα παράσιτο, το οποίο οι μέλισσες δεν θέλουν να βλέπουν μέσα στα μελίσσια τους. Ωστόσο, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Τα ένζυμά που περιέχει, μεταξύ άλλων, είναι ικανά να αποσυνθέτουν το κερί της μέλισσας και το πολυαιθυλένιο. Το αλκοολούχο εκχύλισμα της κάμπιας αυτής της πεταλούδας διαθέτει ισχυρά αντιβακτηριδιακά και αντιιικά αποτελέσματα. Ενδυναμώνει επίσης τα φλεβικά τοιχώματα στους μύες που βρίσκονται γύρω από τις αρθρώσεις. Τους ενδυναμώνει, διατηρεί την ελαστικότητά τους και εξασφαλίζει πως η θρέψη της άρθρωσης πραγματοποιείται σωστά.

Η εφαρμογή της κρέμας SustaFix γίνεται εύκολα και γρήγορα:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στην περιοχή όπου εστιάζεται το πρόβλημα και αφήστε την να στεγνώσει πλήρως. Η δράση της κρέμας ξεκινά μετά από λίγο. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε η εφαρμογή να πραγματοποιείται καθημερινά.

Που να την παραγγείλετε;

Η αγορά της αλοιφής SustaFix μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του παρασκευαστή της (δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη στα φαρμακεία).

Μάθετε περισσότερα για την κρέμα

Αξιολογήσεις και εμπειρία πελατών

Ανακαλύψαμε αξιολογήσεις χρηστών και διαπιστώσαμε πως οι εμπειρίες τους με την κρέμα  SustaFix ήταν θετικές. Οι πελάτες εκτιμούν την ευκολία στην χρήση και τα αποτελέσματα που έχει η κρέμα. Την προτείνουμε λόγω της εξαιρετικής της σύστασης.

Αξιολογήσεις

SustaFix
4.9 Σύνολο
Υπέρ
  • περιορίζει τα προβλήματα σε αρθρώσεις, μύες, συνδέσμους και τένοντες γρήγορα και αποτελεσματικά
  • αποκαθιστά τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και στους ιστούς
  • ανακουφίζει από το πρήξιμο και τις φλεγμονές των αρθρώσεων
  • βοηθά να αποτραπεί η επιδείνωση της κατάστασης και ο περεταίρω περιορισμός όσον αφορά την κινητικότητα του σώματος
  • επαναφέρει την αρχική δύναμη των αρθρώσεων και συνδέσμων
  • αποτελεί ένα καθαρά φυσικό προϊόν το οποίο δεν προκαλεί παρενέργειες
Κατά
  • τα αποτελέσματα με τη χρήση της SustaFix είναι πάντα προσωπικά και ενδέχεται να ποικίλουν από άτομο σε άτομο
  • μπορεί να αγοραστεί μόνο σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες στο Διαδίκτυο
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.