Snail Farm

Snail Farm Ένα απόφθεγμα ενός πολύ γνωστού Άγγλου συγγραφέα αναφέρει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αλλά κακός αισθητικός. Ακριβώς, κανένας από εμάς, ακόμη κι αν διαθέτει υψηλή κοινωνική θέση και αρκετά χρήματα, δεν μπορεί να σταματήσει τον χρόνο. Η διαδικασία της γήρανσης είναι απόλυτα φυσική και δυστυχώς επίσης μη αναστρέψιμη. Ακόμη και το πιο ακριβό μακιγιάζ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομορφιά, εάν το δέρμα είναι χαλαρό, άνυδρο και άψυχο. Ευτυχώς, υπάρχουν σύγχρονες και αποδεδειγμένες μέθοδοι που βασίζονται σε παραδοσιακές και σε λιγότερο παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητά του και να παραμείνει φρέσκο. Μια από αυτές αποτελεί το Snail Farm.

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Snail Farm – νίκη στη μάχη ενάντια στον χρόνο

Οι αλλαγές στην επιδερμίδα αρχίζουν να εμφανίζονται ήδη από την ηλικία των 25, όταν οι περισσότεροι δεν το συνειδητοποιούν καν. Τα πιο εμφανή σημάδια αποτελούν οι λεπτές γραμμές και οι βαθιές ρυτίδες που ακολουθούν. Μέρη του σώματος που εκτίθενται περισσότερο σε έντονη ηλιοφάνεια (π.χ. πρόσωπο, αυτιά, πίσω μέρος των χεριών, αγκώνες, δέρμα στον λαιμό κλπ.) υποφέρουν περισσότερο. Εάν δεν δοθεί επαρκής φροντίδα, το δέρμα στις περιοχές αυτές γίνεται πιο ξηρό, πιο άγριο και ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως ζημιά από τον ήλιο, ακτινική κεράτωση, ακμή και έκζεμα.

Η φυσιολογική γήρανση προκαλείται κατά περίπου 30% από γενετικές διαταραχές, ωστόσο οι νευρο-ορμονικές αλλαγές είναι πολύ πιο σημαντικές. Όσο περνάνε τα χρόνια, αρχίζουν να εμφανίζονται αρνητικές αισθητικές διαταραχές, ιδιαίτερα απώλεια όγκου και γενική μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Η αιτία είναι κατά κύριο λόγο η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου, η έλλειψη ινών κολλαγόνου, η αλλαγή στη δομή τους, η μείωση του μήκους και η πάχυνση. Αυτό συμβαίνει περίπου μετά την ηλικία των 30. Το δέρμα επίσης ενδέχεται να αφυδατωθεί λόγω των χαμηλών επιπέδων ενυδάτωσής του και την  έκκριση σμίγματος. Ωστόσο, η φύση αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους επαγγελματίες δερματολόγους, που προσπαθούν να επαναφέρουν τη νεανική εμφάνιση σε πολλούς άνδρες, αλλά κυρίως σε χιλιάδες γυναίκες. Την απόδειξη αποτελεί η κρέμα Snail Farm.

Φροντίδα του δέρματος – λιγότερο άγχος, περισσότερος ύπνος και πολλές βιταμίνες

Παρόλα αυτά, η διαδικασία της γήρανσης που αναλύθηκε παραπάνω μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Είναι απαραίτητη η προσφορά επαρκούς φροντίδας στο δέρμα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το δέρμα σας θα επανακτήσει τη νεανική του εμφάνιση εάν δεν χρησιμοποιείτε αρκετά καλλυντικά και εφόσον το καθαρίζετε τακτικά. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και νικοτίνης, καθώς επίσης και το άγχος. Φροντίστε να σηκώνεστε νωρίς από τοπ κρεβάτι. Δεν είναι τυχαίο που οι γιαγιάδες μας πίστευαν στη δύναμη του ύπνου.

Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να παρέχετε στο δέρμα σας αρκετές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Η ποιοτική διατροφή περιλαμβάνει επίσης αρκετή πρωτεΐνη. Τα βασικά δομικά στοιχεία των ιστών και του δέρματος δεν είναι εφικτό να αναγεννηθούν χωρίς αυτά. Το κολλαγόνο των αρθρικών πρωτεϊνικών ινών, μαζί με άλλες ακόμη βασικές ουσίες, περιέχεται στον ορό δέρματος Snail Farm.

Σύνθεση της κρέμας

Ο ορός χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συστατικό, το οποίο είναι το εκχύλισμα σαλιγκαριού. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ελκυστικό, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής και οι γνώσεις αναγνωρισμένων ειδικών που ασχολούνται με τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος για χρόνια, κάνουν θαύματα.

Στην περίπτωση του Snail Farm, οι δερματολόγοι έχουν επενδύσει στις εκκρίσεις των σαλιγκαριών του γένους Achatia genus. Το συστατικό έχει την καταγωγή του στην κορεατική κοσμετολογία, όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για την υψηλή συγκέντρωση ουσιών που είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για το ανθρώπινο δέρμα.

Αυτά είναι κυρίως το κολλαγόνο και η ελαστίνη που είναι απόλυτα βασικά για την διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και τα οποία υπάρχουν σε υψηλή συγκέντρωση στη βλέννα του σαλιγκαριού. Επιπλέον, αποτελεί μια έκκριση σαλιγκαριού που ανήκει σε μια ομάδα γλυκοπρωτεϊνών υψηλού μοριακού βάρους, που βρίσκει κανείς σε μεμβράνες βλέννας και στο σάλιο. Η ουσία αυτή ονομάζεται βλεννίνη και περιέχει βιταμίνες A, C και E που προσφέρουν στο δέρμα την απαραίτητη γι’ αυτό θρέψη. Το υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει την ενυδάτωση και την κάλυψη των ρυτίδων λόγω της εξαιρετικής ικανότητας που διαθέτει να συγκρατά το νερό. Το γλυκολικό οξύ βοηθά στην απαλή απολέπιση ή αφαίρεση των νεκρών δερματικών κυττάρων από την επιδερμίδα.

Σε επαναστατικά αντιγηραντικά καλλυντικά, η βλεννίνη που περιέχουν συμβάλει στον αποτελεσματικό μεταβολισμό και συνεπώς στην ταχύτερη αναγέννηση των ινοβλαστών με τη βοήθεια της αλλαντοΐνης. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό συστατικό που περιέχεται στον αναγεννητικό ορό Snail Farm είναι το πεπτίδιο Syn-ake το οποίο βοηθά στην αφαίρεση των ρυτίδων και υποστηρίζει τη βαθιά αναγέννηση και αναζωογόνηση της ελαστικότητας του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απαλό, καθαρό, φρέσκο και ακτινοβόλο δέρμα. Η κρέμα εξασφαλίζει την ενοποίηση των χρωμάτων και την ιδανική ενυδάτωση του δέρματός σας.

Εφαρμογή του ορού

Επαρκεί η εφαρμογή του ορού Snail Farm μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το απόγευμα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο δέρμα σας αφού το καθαρίσετε. Το πρωί, αντίθετα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κοινά καλλυντικά που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων και των αποσμητικών.

Η κρέμα μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν χωρίς μεγάλη δυσκολία, η αλληλεπίδραση των συστατικών δεν επηρεάζεται. Ωστόσο, καλό είναι να δοκιμάσετε εκ των προτέρων το προϊόν από μόνο του. Δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια υπερευαισθησία του δέρματος, παρότι οι περισσότεροι χρήστες γενικά δεν έχουν πρόβλημα με τις κρέμες και τους ορούς που περιέχουν βλέννα σαλιγκαριού. Επιπρόσθετα, η ουσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε υγιές δέρμα, αλλά και σε δέρμα που έχει υποστεί ζημιά.

Λόγω της σύνθεσής του, είναι απαραίτητο να περιμένει κανείς λίγο μετά από κάθε εφαρμογή, μέχρι να απορροφηθεί ο ορός. Τα καλλυντικά που περιέχουν βλέννα σαλιγκαριού μπορεί να θεωρηθούν κάπως δυσάρεστα σε κάποιους, καθώς αφήνουν μια κολλώδη υφή στο δέρμα για λίγο.

Όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση και για αρκετό χρονικό διάστημα έως ότου να δείτε τα αποτελέσματα. Ωστόσο, καμία κρέμα δεν μπορεί να εγγυηθεί μια όμορφη επιδερμίδα σε ένα βράδυ, θαύματα και ξόρκια υπάρχουν μόνο στις σελίδες των παιδικών παραμυθιών.

Είναι επίσης απαραίτητο να σκεφθείτε, πως καμία κρέμα ή ορός δεν μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα με πλαστικές επεμβάσεις. Συνεπώς καμία κρέμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα λίφτινγκ προσώπου, αποτελεί μια άνετη, φυσική και μη επεμβατική μέθοδος φροντίδας του δέρματος.

Που μπορεί κανείς να αγοράσει την κρέμα Snail Farm και ποια είναι η τιμή της;

Η βλέννα σαλιγκαριού έχει γίνει το τελευταίο διάστημα πολύ δημοφιλές συστατικό της βιομηχανίας των καλλυντικών. Η αποτελεσματικότητά της, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στην συγκέντρωσή της. Συνεπώς θα πρέπει να παραγγέλνετε πάντα πιστοποιημένα προϊόντα από αξιόπιστους πωλητές, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του πωλητή (μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου), όπου θα βρείτε επίσης και την τρέχουσα τιμή του. Αλλιώς δεν μπορείτε να είστε σίγουροι σχετικά με την πραγματική σύσταση του προϊόντος. Το αυθεντικό Snail Farm μπορεί κανείς να το αγοράσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Μόλις στείλετε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων που θα συζητήσει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, ώστε να ικανοποιηθείτε στο μέγιστο.

Αξιολογήσεις χρηστών και εμπειρίες

Τα αποτελέσματα του ορού Snail Farm επιβεβαιώνεται επίσης και από αξιολογήσεις χρηστών. Ένας αριθμός θετικών αξιολογήσεων υπάρχει διαθέσιμος στο διαδίκτυο, που επιβεβαιώνει τη μεγάλη αποτελεσματικότητα των καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν βλεννίνη σαλιγκαριού. Το τρέχον κύμα δημοτικότητας αποτελεί προφανή απόδειξη.

Εάν επιθυμείτε πανέμορφο και καθαρό δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιήστε τον ορό Snail Farm για το δέρμα.

Αξιολογήσεις

Snail Farm
4.9 Σύνολο
Υπέρ
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγιές δέρμα προληπτικά
  • βοηθά στην θεραπεία της ακμής
  • είναι γενικά πολύ καλά ανεκτό
Κατά
  • μπορεί να αγοράσει κανείς το προϊόν αποκλειστικά στο διαδίκτυο από εξουσιοδοτημένους πωλητές
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.