Detoxic

DetoxicΠιστεύετε ότι δεν γίνεται να έχετε παράσιτα, εφόσον ζείτε υγιεινά, ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής και δεν ταξιδεύετε σε εξωτικούς προορισμούς; Κάνετε λάθος! Ένα παράσιτο είναι οργανισμός που λαμβάνει θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό μέσα στον οποίο ζει για τις δικές του ανάγκες. Επιπλέον, τα παράσιτα εκκρίνουν τοξικές ουσίες (τοξίνες) στο σώμα του ξενιστή, που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα παράσιτα είναι ικανά να εισβάλουν σε διάφορα όργανα του σώματος και εξαπλώνουν ιούς και βακτήρια. Αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού και προκαλούν μεγάλο εύρος διαταραχών στον ξενιστή- κάτι που συχνά δεν γίνεται καν αισθητό. Οι άνθρωποι μπορούν να φιλοξενούν εκατοντάδες διαφορετικά παράσιτα από σχεδόν αόρατους ιούς, βακτήρια, σκώληκες, μύκητες έως και σκώληκες-ταινίες. Επιπλέον, τα παράσιτα δεν εντοπίζονται μόνο στο έντερο, αλλά αντίθετα κάποια από αυτά επιτίθενται στους πνεύμονες, στο συκώτι, στο στομάχι, στο δέρμα και σε άλλα σημεία του σώματος.

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Πώς να προστατευτείτε από τα παράσιτα; Δοκιμάστε το Detoxic

Ειδικοί αναφέρουν πως διαθέτουν μεγάλη εμπειρία όσον αφορά γενικότερα την αποτοξίνωση του σώματος. Φυσικά, μπορεί κανείς να δοκιμάσει πλήθος φυσικών βοτάνων, χυμών, όμως υπάρχουν παράλληλα και εξειδικευμένα προϊόντα για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ένα από αυτά είναι το Detoxic κατά των παρασίτων. Πώς ακριβώς εισέρχονται τα παράσιτα στο σώμα μας; Κατά κύριο λόγο οι πιο συνηθισμένοι φορείς είναι τα κατοικίδιά μας. Ακολουθούν τα πράγματα που καταναλώνουμε- το νερό και τα τρόφιμα. Υπάρχουν και άλλες πηγές μόλυνσης, αντικείμενα και δημόσιοι χώροι.

Πώς να εντοπίσετε τα παράσιτα στο σώμα;

Είναι συχνά αρκετά δύσκολο να εντοπίσει κανείς τα παράσιτα στο σώμα και λίγοι πραγματικά τα καταφέρνουν. Ωστόσο, τα ακόλουθα συμπτώματα μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο αυτό:

 • Εξανθήματα, υγρά μάτια και καταρροή
 • Συχνές ασθένειες
 • Χρόνια κόπωση
 • Συχνοί πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια
 • Πόνοι σε αρθρώσεις και σε μύες
 • Νευρικότητα, αϋπνία, απώλεια όρεξης για φαγητό
 • Σακούλες κάτω από τα μάτια

Τι περιέχει το προϊόν;

Μόρια συμπλέγματος “A“

Αγριαψιθιά. Πρόκειται για ένα φαρμακευτικό βότανο το οποίο περιέχει αλκαλοειδή, φλαβονοειδή και τανίνες, μία φθορίζουσα και φωτοευαίσθητη ουσία του συμπλέγματος των φουροκουμαρινών. Περιέχει επίσης αιθέρια έλαια, τανίνες, ινουλίνη, ρητίνη και πολλές ακόμη άλλες ουσίες. Η αγριαψιθιά βοηθά στη βελτίωση της υγείας, καθαρίζει το αίμα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφει τα παράσιτα και τα αφαιρεί από το σώμα.

Μόρια συμπλέγματος “G“

Θερμοβότανο. Το συγκεκριμένο βότανο χρησιμοποιείται σε παραδοσιακές φαρμακευτικές μεθόδους λόγω των πικρών συστατικών του, των ρητινών και των γλυκοζιτών. Θεραπεύει τις πηγές και βοηθά στην αποκατάσταση κατεστραμμένων ιστών και οργάνων.

Μόρια συμπλέγματος “F“ molecules – γαρύφαλλο

Πρόκειται για ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιούμε συνήθως τα Χριστούγεννα και που είναι γνωστό για το χαρακτηριστικό του άρωμα. Το χαρακτηρίζει μια ελαφρά γλυκιά γεύση που καταλήγει μια πικράδα Έχει αντισηπτική και αναλγητική δράση, αποκαθιστά την μικροχλωρίδα στα έντερα και προστατεύει το σώμα από την επανεμφάνιση παρασίτων.

DetoxicΌλα αυτά τα συστατικά έχουν αποτελεσματική δράση κατά των παρασίτων. Πρόκειται για φυσικές ουσίες που δεν έχουν παρενέργειες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας εάν θέλετε να καθαρίσετε το σώμα σας από τα παράσιτα.  Όλα τα φυτά που εμπεριέχονται στη σύσταση έχουν βιολογική προέλευση.

Ποια είναι τα κύρια σημεία δράσης του Detoxic;

Η παρασκευάστρια εταιρία υπόσχεται τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Διασφαλίζει ότι θα απαλλαγείτε από τα παράσιτα με μία και μόνο θεραπεία
 • Βελτιώνει την κατάσταση της υγείας σας, προστατεύει το συκώτι, την καρδιά, τους πνεύμονες και το δέρμα από τα παράσιτα
 • Βελτιώνει τα συμπτώματα βιοδιάσπασης στα έντερα, καταστρέφει τα αυγά των παρασίτων με τη βοήθεια ενεργών συστατικών
 • Βελτιώνει το δέρμα σας, τα μαλλιά και τα νύχια, περιορίζει τις αλλεργικές αντιδράσεις
 • Βοηθά την πέψη σας
 • Εξαφανίζεται η κόπωση, σας προσφέρει περισσότερη ενέργεια

Πώς θα το αγοράσετε;

Μπορεί κανείς να αγοράσει το προϊόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της παρασκευάστριας εταιρίας. Ο παρασκευαστής εγγυάται 100 % ποιότητα και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν κατά την παράδοση. Μέχρι στιγμής το Detoxic δεν υπάρχει διαθέσιμο προς πώληση στα φαρμακεία.

Πώς θα το αγοράσετε;

Δεν θα βρει κανείς πολλές πληροφορίες για το προϊόν στο διαδίκτυο, πέρα από εκείνες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της παρασκευάστριας εταιρίας και λίγα σχόλια χρηστών. Συνεπώς ενδεχομένως να σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για απάτη. Ωστόσο, το Detoxic είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν, το οποίο περιέχει αποκλειστικά και μόνο φυσικά συστατικά. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Οι αξιολογήσεις και τα σχόλια όσων το έχουν δοκιμάσει είναι θετικά.

Αξιολογήσεις

Detoxic
4.9 Σύνολο
Υπέρ
 • εύκολη χρήση
 • φυσικό προϊόν
 • πιστοποιημένο προϊόν
 • πληρωμή με αντικαταβολή
Κατά
 • σχετικά υψηλή τιμή
 • παραγγελίες μόνο μέσω της ιστοσελίδας του παρασκευαστή
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.