ArthroNEO

ArthroNEOΤο μυοσκελετικό μας σύστημα δέχεται τεράστια πίεση σε καθημερινή βάση. Είναι λογικό λοιπόν οι αρθρώσεις μας να υποφέρουν και να αρχίζουν να πονούν. Υπάρχουν πολλά και διάφορα προϊόντα στην αγορά, σκοπός των οποίων είναι η ενδυνάμωση των αρθρώσεων, ο περιορισμός του πόνου και η βελτίωση της κίνησης. Δεν λειτουργούν όλα. Επιπλέον, το κάθε άτομο είναι διαφορετικό και καθένας μας χρειάζεται βοήθεια με διαφορετικό τρόπο. Ανακαλύψαμε το σπρέι ArthroNEO – ένα προϊόν για τη υποστήριξη των αρθρώσεω. Ο παρασκευαστής υπόσχεται 100 % εγγύηση ικανοποίησης και εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι αλήθεια ή μήπως πρόκειται για άλλο ένα τρικ; Ας περιγράψουμε με περισσότερες λεπτομέρειες το προϊόν αυτό.

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Τί είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα;

Στις μέρες μας συναντούμε τον συγκεκριμένο όρο όλο και περισσότερο. Πρόκειται για μια αυτοάνοση φλεγμονώδη πάθηση που επηρεάζει κυρίως τις αρθρώσεις. Ωστόσο, ενδεχομένως να εμφανίζεται και σε άλλα σημεία του σώματος. Η ρευματοειδής αρθρίτιδα δεν μπορεί να θεραπευτεί σήμερα πλήρως. Υπάρχει ωστόσο μια ευρεία σειρά φαρμάκων και αλοιφών που μπορούν να καταπολεμήσουν τα συμπτώματα και να προσφέρουν τουλάχιστον ανακούφιση.

Ένα νέο προϊόν βγήκε στην αγορά- ένα σπρέι κατά της αρθρίτιδας με την ονομασία AthroNEO με προέλευση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να απαλύνουν τον πόνο, να επαναφέρουν στην φυσιολογική τους κατάσταση τις αρθρώσεις και να τις ενδυναμώνουν- αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τις εκφυλιστικές αλλαγές.

Ποια είναι τα κύρια αποτελέσματα του προϊόντος αυτού;

Το σπρέι ArthroNEO βοηθά στην επαναφορά της κινητικότητας των αρθρώσεων και περιορίζει τον πόνο. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν της αγοράς, το οποίο έγινε γνωστό μόλις πρόσφατα.

Το προϊόν εμπεριέχει ένα συστατικό το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα. Αυτή είναι μία σημαντική πρωτεΐνη που επαναφέρει την κατάσταση του συνδετικού ιστού που είναι επιρρεπής στη φθορά.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον αποτέλεσμα είναι η κατακράτηση του ασβεστίου στο σώμα. Καθώς οι άνθρωποι γερνούν, παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας των οστών. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί το ασβέστιο προκειμένου να δυναμώσουν οι αρθρώσεις, οι σύνδεσμοι και η σπονδυλική στήλη.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο παρασκευαστής τονίζει ότι το ArthroNEO λειτουργεί και προληπτικά ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Από τι αποτελείται το ArthroNEO;

Το μεγαλύτερο μυστήριο αναφορικά με το προϊόν βρίσκεται κρυμμένο στη σύνθεσή του που είναι απόλυτα φυσική. Ας αναφερθούμε λίγο πιο αναλυτικά στα επί μέρους συστατικά του με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρνακίς η Ορεινή

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα φάρμακα ομοιοπαθητικής. Το βότανο αυτό έχει εξέχουσα θέση στην ολιστική ιατρική. Τα αποτελέσματά του έχουν αποδειχθεί σε διάφορες περιπτώσεις τραυματισμών και θλάσεων. Η Αρνακίς είναι πλούσια σε μαγγάνιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό ιχνοστοιχείο, που βοηθά τα οστά να παραμένουν υγιή, ενώ επιταχύνει και την επούλωση των τραυμάτων.

Καστορέλαιο

Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία των καλλυντικών. Ενυδατώνει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Έχει επίσης θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται εκτός των άλλων και ως φυσικό φάρμακο για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας. Τα συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτό το έλαιο έχουν παρόμοια δράση με εκείνα των στεροειδών –  χρησιμοποιούνται κατά των φλεγμονών. Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των πρηξιμάτων και της δυσκαμψίας των μυών.

Λεβάντα

Η λεβάντα δεν αποτελεί απλά όμορφη στην όψη, αλλά παράλληλα είναι και ένα πολύ ευεργετικό φυτό. Το έλαιο της λεβάντας είναι σύνθετο, αποτελείται από πάνω από 150 ουσίες. Όταν το τρίψει κανείς στο δέρμα, απορροφάται γρήγορα και μπορεί να εντοπιστεί στο αίμα εντός 5 λεπτών. Συνεπώς το αποτέλεσμα έρχεται πολύ γρήγορα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Από τη αρχαιότητα, χρησιμοποιείται προκειμένου να βοηθηθεί η πέψη, για την βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και κατά της κατάθλιψης. Το έλαιο λεβάντας αντιμετωπίζει τα μικρόβια. Ενδυναμώνει τις αρθρώσεις και λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδες.

Καμφορά

Η καμφορά είναι μια στερεά ουσία που προέρχεται από το ομώνυμο δέντρο. Πρόκειται για μια άχρωμη ουσία με δυνατό άρωμα που έχει φαρμακευτικά αποτελέσματα και περιέχει μια ευρεία σειρά τερπενίων. Χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών διαδικασιών που συνοδεύονται από πόνο και πρήξιμο. Χαλαρώνει τους μύες και βοηθά στην περίπτωση προβλημάτων που σχετίζονται με τα ρευματικά.

Πως το χρησιμοποιεί κανείς;

Είναι ένα εύκολο στην χρήση προϊόν. Παρακαλούμε ανακινήστε καλά πριν από την χρήση. Στη συνέχεια κρατήστε το προϊόν το προϊόν περίπου 15 εκατοστά από την περιοχή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και ψεκάστε 2 με 3 φορές. Πλύνετε τα χέρια σας καλά πριν και μετά από κάθε χρήση. Η παρασκευάστρια εταιρία προτείνει την χρήση του προϊόντος τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.

Πώς να το παραγγείλετε;

Το προϊόν ArthroNEO μπορεί να το παραγγείλει κανείς αποκλειστικά και μόνο από την ιστοσελίδα του παρασκευαστή. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν – η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Ο παρασκευαστής εγγυάται την ποιότητα και σε αντίθετη περίπτωση προσφέρει επιστροφή χρημάτων. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο. Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Αξιολογήσεις και απόψεις χρηστών

Δεδομένου του γεγονότος ότι το προϊόν βγήκε πρόσφατα στην αγορά, δεν βρήκαμε πολλές αξιολογήσεις γι’ αυτό. Περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες με το ArthroNEO μπορεί κανείς να αναζητήσει σε ομάδες συζητήσεων. Γενικά υπάρχουν άτομα που μιλούν πολύ θετικά για το προϊόν.

Αξιολογήσεις

ArthroNEO
4.9 Σύνολο
Υπέρ
  • εύκολη χρήση
  • χωρίς παρενέργειες
  • χωρίς χημικά
  • το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας
Κατά
  • σχετικά υψηλή τιμή
  • μπορεί κανείς να το παραγγείλει μόνο μέσω της ιστοσελίδας του προμηθευτή
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.