Alcobarrier

Πίνετε αλκοόλ περιστασιακά, κάθε μέρα ή μήπως δεν μπορείτε απλά να του αντισταθείτε το απόγευμα; Ο αλκοολισμός αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα και ένα είδος εξάρτησης που είναι δύσκολο να ξεπεράσει κανείς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ξεπεράσει κανείς την εξάρτηση στο αλκοόλ. Στη χειρότερη των περιπτώσεων μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια ειδική θεραπεία όσον αφορά τον αλκοολισμό. Ωστόσο, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας ακόμη και με προϊόντα τα οποία είναι ευρέως διαθέσιμα. Ένα από αυτά είναι το Alcobarrier. Είναι όμως τελικά όντως τόσο αποτελεσματικό;

Προσδιορισμός της τιμής     Απεικόνιση χρησιμοποιών ανασκόπησης προϊόντος

Τί είναι το Alcobarrier;

Ο παρασκευαστής του προϊόντος αναφέρει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν το οποίο βοηθά στην αντιμετώπιση του εθισμού στο αλκοόλ. Το προϊόν, περιλαμβάνει εκτός των άλλων, ηλεκτρικό οξύ και ινώδες κόμμι. Τα δύο συγκεκριμένα συστατικά βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μας. Επειδή το αλκοόλ κυριολεκτικά δηλητηριάζει τον οργανισμό μας, το προϊόν δρα πολύ ευεργετικά.

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά του Alcobarrier. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε την δίψα σας για αλκοόλ. Εμπεριέχει ένα ενδιαφέρον φυτικό συστατικό- εκχύλισμα αγκινάρας. Σκοπός του συγκεκριμένου εκχυλίσματος είναι να αντιμετωπίζει τον ψυχικό εθισμό στο αλκοόλ. Το προϊόν περιέχει επαρκή ποσότητα βιταμίνης  B6. Η βιταμίνη αυτή συχνά βρίσκεται σε έλλειψη σε άτομα τα οποία καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και χρειάζεται να την αναπληρώνουν γρήγορα. Η αύξηση στα επίπεδα της συγκεκριμένη βιταμίνης στον οργανισμό σημαίνει πως το άτομο μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τα δυσάρεστη εξάρτηση από το αλκοόλ.

Πώς χρησιμοποιείται το Alcobarrier;

Το προϊόν έχει την ικανότητα να διαλύεται στο νερό. Λειτουργεί με βάση μια απλή αρχή. Ρίξτε τη σκόνη μέσα στο νερό και αφήστε την να διαλυθεί. Δεν διαθέτει κάποια ιδιαίτερη γεύση και πολλοί προτιμούν αυτού του είδους την εφαρμογή, από τη χρήση χαπιών. Επιπλέον, τα περισσότερα συστατικά είναι φυσικά, κάτι που θεωρείται πολύ θετικό για το προϊόν. Οι δράση του κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει:

 • Την απομάκρυνση των επικίνδυνων τοξινών από το σώμα
 • Την ενίσχυση του μεταβολισμού
 • Την αντιμετώπιση της εξάρτησης από το αλκοόλ

Από τι αποτελείται;

Η σύσταση του προϊόντος είναι σημαντική:

Ηλεκτρικό οξύ

Πρόκειται πραγματικά για ένα θαυματουργό συστατικό. Το ηλεκτρικό οξύ μπορεί να το βρει κανείς σχεδόν σε όλα τα ζωντανά κύτταρα. Χρησιμοποιείται ως σημαντικός ρυθμιστής της οξύτητας στη βιομηχανία των τροφίμων. Αυτό σημαίνει πως προσφέρει στο φαγητό μια πικρή γεύση. Λειτουργεί επίσης πολύ αποτελεσματικά κατά του αλκοόλ. Χάρη στην αυξημένη λειτουργία της κυτταρικής αναπνοής την οποία προσφέρει, καθαρίζει το σώμα από φαινόλες και αλκοόλ.

Ινώδες κόμμι

Η ονομασία αναφέρεται σε διαλυτές ίνες, οι οποίες εξάγονται από την ακακία. Είναι πολύ ευεργετικές για το πεπτικό μας σύστημα, βοηθούν στην ρύθμιση του μεταβολισμού και τον έλεγχο της όρεξης.

Εκχύλισμα αγκινάρας

Το εκχύλισμα αγκινάρας λειτουργεί άριστα όσον αφορά την αποτοξίνωση του οργανισμού, βοηθώντας το σώμα να αποβάλει τις επιβλαβείς τοξίνες. Βοηθά στην αποκατάσταση του ήπατος και στη βελτίωση της όρεξης. Το εκχύλισμα αγκινάρας επίσης περιορίζει τα αποθέματα του λίπους στο σώμα και συμβάλει γενικότερα στη βελτίωση της υγείας.

Βιταμίνη B6

Η βιταμίνη B6 βοηθά την επιτάχυνση του μεταβολισμού στα κύτταρα, ενεργεί ενεργά στην διάσπαση και στη χρήση των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων. Η έλλειψη της βιταμίνης B6 έχει ως αποτέλεσμα τα ακόλουθα συμπτώματα: ερεθισμό, αδυναμία και κόπωση. Η βιταμίνη B6 επηρεάζει επίσης την ψυχική διάθεση και περιορίζει τα συμπτώματα του εθισμού που προκαλεί το αλκοόλ.

Όλα τα συστατικά είναι απόλυτα φυσικά και δεν έχουν παρενέργειες, κάτι που φυσικά είναι πολύ θετικό. Ο παρασκευαστής υπόσχεται πως με κανονική χρήση (μακροπρόθεσμα), το προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ανάγκη σας για αλκοόλ.

Τι μπορεί να επιτευχθεί με το Alcobarrier;

 • Θα χάσετε την όρεξή σας για αλκοόλ
 • Το προϊόν εξαλείφει τα συμπτώματα που σχετίζονται με τη συχνή κατανάλωση αλκοόλ
 • Πρόκειται για φυσική θεραπεία κατά της εξάρτησης
 • Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα
 • Βελτιώνει τη φυσική και την νοητική υγεία
 • Συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του ήπατος, αποτρέποντας την κίρρωση
 • Σας βοηθά να έχετε καλύτερη ζωή χωρίς αλκοόλ

Πώς να παραγγείλετε;

Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν μέσω της ιστοσελίδα της εταιρία που το παρασκευάζει. Δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο σε φαρμακεία. Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας που θα φροντίσει να απαντήσει στα ερωτήματά σας και θα ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Η πληρωμή για το προϊόν γίνεται μετά την παράδοσή του.

Αξιολογήσεις και εμπειρίες πελατών

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν στην αγορά, συνεπώς δεν υπάρχουν πολλές αξιολογήσεις ακόμη στο διαδίκτυο. Ωστόσο, βρήκαμε αρκετές θετικές απόψεις γι’ αυτό και ελάχιστες αρνητικές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κι εσείς το προϊόν.

Αξιολογήσεις

Alcobarrier
4.9 Σύνολο
Υπέρ
 • εύκολο στη χρήση
 • φυσική σύσταση χωρίς παρενέργειες
 • ευδιάλυτο στο νερό
Κατά
 • μπορεί κανείς να το παραγγείλει μόνο μέσω του παρασκευαστή
Ποιότητα
Επίδραση
Εφαρμογή
Τιμή

Απεικόνιση άλλης ανασκόπησης     Μετάβαση στο επίσημο web του πωλητή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.